2007 när jag började planera för mitt företag ville jag hitta det perfekta namnet, och det gjorde jag! Jag drömde om ett konferenscenter dit företag skulle komma för att hjälpa sina anställda att må bättre, genom att hjälpa dem komma i kontakt med sitt inre! Jag såg framför mig vilka välmående företag det skulle skapa. -Välkommen hem- var namnet som bara kändes så rätt,…. och självklart visade det sig vara upptaget!

På en av mina morgonpromenader fick jag ett tydligt budskap ”Företag ska heta -Hela Ditt Liv- och namnet ska skyddas med varumärkesskydd”. Jag fick ofta underbara budskap i detta meditativa tillstånd. Självklart tyckte inte min hjärna att det var ett passande namn, med tanke på den verksamhet som jag planerade för. Jag hade lärt mig att lita på min inre röst och min hjärna gick med på att det kunde vara rätt, under förutsättning att det inte var upptaget! Jag började söka efter Hela Ditt Liv på Internet, Bolagsverket, Patent och registreringsverket.….. . Men det fanns verkligen inget företag som använde detta namn! Det kändes helt otroligt; mitt inre hade gett mig ett tydligt budskap, och det fanns inte en chans att göra något annat än att följa det!
(Senare när min kusin tittade mig i ögonen och sa ”Du har dödat mig i ett tidigare liv”, föll allt på plats. Ett flöde av information startade inom mig och jag fick veta att jag skulle skriva en bok som heter ”Hela Mitt Liv – Ursprunget”. Då förstod jag hur rätt namnet -Hela Ditt Liv- är!)

Tanken var att jag skulle ansöka om varumärkesskydd och få skydd i hela landet, för att senare kunna ombilda företaget till aktiebolag. Idag har mina drömmar utvecklats, och jag ser att det finns en mycket djupare mening i det arbete som ska utföras.
Nu står jag i den sitsen att jag måste visa respekt för mitt inre som gav mig det tydliga meddelandet att jag skulle ansöka om varumärkesskydd för Hela Ditt Liv, jag vet att det har en högre mening.

Hela Ditt Liv® är ett registrerat nationellt varumärke hos PRV inom områdena 41 personlig utveckling… ,43 Utskänkning…,  44 Medicinska tjänster… du får inte använda detta namn om du jobbar inom ovanstående områden!

Hela Ditt Liv ® -Registrerat varumärke
Godkänd för F-skatt