Följ med på en resa, till en värld full av godhet!
En plats full av mystik, där människor har lärt sig att kommunicera med allt som finns i dess omvärld.

Här börjar berättelsen om en kvinnas liv.  Anki har de bästa förutsättningarna för att leva i glädje. När hon växer upp, märker hon ändå att något fattas i hennes liv. Hon känner sig inte tillfreds inombords. Först när hon ser sig om i världen och upptäcker att det även finns ondska, hittar hon hem.

Men hur ska hennes dröm om framtiden kunna kombineras med kärleken?

 

Hela Mitt Liv – Ursprunget

Hela Mitt Liv – Ursprunget är en fantasyinspirerad skönlitterär bok om början på en kvinnas liv. Boken kan läsas för en stunds avkoppling eller för att vidga ditt medvetande om vad som är möjligt i ditt liv!

 

Kommentarer och recensioner:

Tack för att du har skrivit en sådan fantastisk, underbar bok.
Det är absolut den bästa jag har läst!!! Den gav mig så otroligt mycket positiva tankeställningar och massor av energi. Jag lånade den av min dotter men känner att jag måste bara äga ett eget exemplar, vill så gärna läsa den lite då och då.                     /Anette

I början tyckte jag att boken var för snäll för mig, men nu väntar jag på nästa bok!                /Deckarläsare

 

Köpa boken

Boken Hela Mitt Liv – Ursprunget kan köpas direkt av Karin Stahre i min lokal på Vikavägen 147, i Vika söder om Falun (kontakta mig för att bestämma tid) eller på de event som jag deltar på för 250kr.

Jag skickar böcker inom Sverige pris 250kr + fraktavgift 70kr, se längre ner på sidan.

Bokens skapelseprocess

Hösten 2007 kom min kusin fram till mig och sa; ”Du har dödat mig i ett tidigare liv”. En berättelse började visa sig för mig, och jag kände en stark inre önskan att dela med mig av det som jag såg. Snart kom livet emellan med ett bröllop och två barn.

Våren 2012 uppstod en känsla som sa; ska boken skrivas, så måste den skrivas nu. Jag gav mig själv tre månader för att skriva boken (juni-augusti), sedan skulle den vara klar. Den skulle tryckas och vara med på bokmässan i Göteborg, som började den 27 september. Jag visste inte hur det skulle gå till, men jag litade på att min känsla var sann, jag litade på att jag skulle få den hjälp jag behövde för att klara det. Jag började arbetet med boken. I början var det svårt att finna tiden och utrymmet att sitta och skriva, jag lärde mig allt eftersom och fick den hjälp jag behövde. Nu är boken här.

Jag har förverkligat min dröm, och under processen har jag lärt mig att allt inte blir som man tror. Boken som skulle innefatta hela Ankis liv, visade sig vara en del i en längre process. Den fristående fortsättningen, Hela Mitt Liv – Ett Nytt Liv har börjat visa sig för mig.

 

Beställning

Du kan beställa böcker för leverans inom Sverige pris 250kr + fraktavgift 70kr/bok, genom att skicka ett mail till info(snabela)heladittliv.se byt ut (snabela) till @, ange namn, adress, epostadress samt antal böcker du önskar beställa.
Böcker skickas en gång i veckan efter din betalning inkommit, swish nummer: noll-sju-noll-2578612 (om du önskar betala på annat sätt meddela det i ditt mail så återkommer jag till dig).

 

Hela Ditt Liv ® -Registrerat varumärke
Godkänd för F-skatt