Att skapa förändring

Att skapa förändring!

Varför väljer man att döpa sin blogg ”Hela Ditt Liv – Att skapa förändring”?

Jag har länge velat skapa förändring inom många områden i mitt liv!

Förändringar ska helst vara förverkligade redan när önskan uppstår, det är känslan som har funnits inom mig.
Många gånger har jag kastat mig huvudstupa in i ett projekt, för att i nästa stund släppa taget om det vid första lilla motstånd. Jag har gång på gång börjat tvivla på mig själv och på vad jag vill och därmed tappat fokus på vad jag vill uppnå.

Idag har mitt fokus ändrat sig mycket, och jag ser att jag kan tänka mycket mer långsiktigt än jag har gjort förut. För att kunna omskapa världen som jag lever i och det jag upplever behöver jag har sikte på min önskan samtidigt som jag njuter av vägen dit och det som pågår i mitt liv just nu.

Idag väljer jag att glädjas åt varje litet steg som jag lyckats ta i rätt riktning, även de gånger som jag tappar tråden! Tråden går att ta upp igen om jag låter den vara levande, genom att se på den med glädje.

Livet visar mig alltid nya vägar att ta mig dit jag vill, det svåraste är att veta vad jag vill!

Denna blogg är till för att hjälpa mig att hålla fokus på att ta ett steg i taget, och att njuta av varje steg på vägen. Jag har många drömmar som kommer att förverkligas, några på det sätt som jag ser framför mig idag och andra kommer att omformas på vägen.

Du är välkommen att följa med mig på resan, jag lovar att det är många områden som vi kommer att utforska!

Med glädje Karin Stahre <3

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *